Energijska Revitalizacija


Kaj je Energijska Revitalizacija


Energijska Revitalizacija je inovativna, izjemno učinkovita metoda prenove energije in notranje moči posameznika. Prilagojena je trenutnemu počutju, zdravju in ciljem vsakega udeleženca.
S pomočjo intuitivne energijske masaže, pri kateri s popolnoma osebnim pristipom kombiniram različne masažne tehnike, pripomore Energijska Revitalizacija k hitri vzpostavitvi notranjega ravnovesja telesa, uma in duha. Pod preprosto sproščujočo masažo, se skriva veliko energije za višjo kvaliteto življenja.

Energijsko Revitalizacijo sem razvila sama in jo zelo uspešno, z izjemnimi rezultati izvajam že od leta 2005.

Pozitivni učinki


Energijska Revitalizacija blagodejno, sproščujoče in prenovitveno vpliva tako na telo, kot tudi na um, čustva in duha.
Pomaga odpraviti simptome stresa in preobremenjenosti in dvigniti nivo življenjske energije.

V kombinaciji z izobraževanji izboljša prenos novih znanj v življenje in delo, zato jo uporabljam tudi kot učinkovito dopolnilo izobražvanjem.

Že prvi obisk bo prijetno presenečenje.
Pod vodstvom se boste umirjali in izklopili iz napetega dnevnega ritma. Vaše razmišljanje postopno ne bo več napolnjeno s težavami in skrbmi. Napolnili se boste s svežo življenjsko energijo ter se notranje umirili in sprostili.

Po vsakem  obisku se bodo notranje napetosti zmanjševale, počutje pa se bo občutno izboljševalo. Postopno, po nekaj tretmajih (število je odvisno od stanja neravnovesja), se bo ponovno vzpostavilo ravnovesje energije. Vaše telo se bo celostno prenovilo in pomladilo.

Izkušnje kažejo, da se strankam zelo zmanjša izčrpanost. Vsakodnevna bremena jih manj odvračajo od pozitivne naravnanosti, ker z več energije ter notranje vedrosti in umirjenosti lažje oblikujejo kvaliteto svojega življenja na vseh področjih.

Tretmaji Energijske Revitalizacije v bolezenskih stanjih učinkovito pripomorejo k hitrejšemu okrevanju, zmanjšujejo bolečine pri poškodbah in operativnih posegih ter hitro obnavljajo telo po večjih stresnih situacijah. Energijska Revitalizacija je za vsakogar učinkovita tudi pri uvajanju zdravega načina življenja ter opuščanju kakršnihkoli škodljivih navad. 

EnergijskaRevitalizacija je zaradi vseh pozitivnih učinkov modra naložba za vaše zdravo, dobro počutje in uspešno življenje, ne le trenutno, temveč dolgoročno.

Kako poteka Energijska Revitalizacija


Pri energijski revitalizaciji vas ob individualno prilagojeni ročni energijski masaži usmerjam k pravilnemu dihanju in sproščanju. Intuitivno uporabljam različne masažne tehnike za podporo prenovi notranjih moči ter vzpostavitvi pretoka energije v telesu.

Intuitivna energijska masaža je prilagojena trenutnim potrebam in ciljem udeleženca. Z namenom, da vsakdo ob vsakem obisku dobi točno tisto, kar ta trenutek najbolj potrebuje. Zato je vsaka revitalizacija posebno, sproščujoče in vsakokrat drugače občuteno doživetje oziroma izkušnja.

Tretma navadno traja 90 minut. Strankam pa se običajno čas kar ustavi.
V primeru, da je ravnovesje bolj porušeno, se tretma lahko podaljša na 2 do 2,5 ure.
Za vsak obisk torej načrtujte vsaj dve uri časa. Za prvi obisk raje še malo več.

Preberite tudi komu je namenjena Energijska Revitalizacija.

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se