Komu je namenjena Energijska Revitalizacija


Stresno in preobremenjeno življenje


Energijska revitalizacija je namenjena vsem, ki živijo hitro, stresno in preobremenjeno življenje in nimajo dovolj časa zase. Poslužujejo se je tako ženske kot moški, vseh starosti in poklicev, ki se zavedajo, da je njihovo zdravje in dobro počutje zelo pomembno pri uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, ne le trenutno, ampak tudi v prihodnje.

Zlasti jo svetujem vsem, ki so izpostavljeni večjim telesnim in duševnim obremenitvam. V pomoč je vsem tistim, ki so izpostavljeni zahtevnim nalogam, pogostim pritiskom javnosti, hitremu sprejemanju poslovnih odločitev ter vsakdanji vpetosti zaradi odgovornosti vodenja in doseganja načrtovanih poslovnih rezultatov.
Priporočam jo kot preventivo proti izčrpanosti, izgorelosti in nastanku bolezni sodobnega časa.
Za celovito obravnavo preobremenjenih posameznikov že 9. leto izvajam zelo učinkovit Revitalizacijski program.

Sodobna pomoč podjetjem


Energijska Revitalizacija je tudi sodobna pomoč podjetjem, ki cenijo svoje zaposlene ter vlagajo v njihovo zdravje, delovno sposobnost in dobro počutje, da laže dosegajo in presegajo poslovne cilje ter so uspešni in zadovoljni tudi v zasebnem življenju.

Pozitivni učinki Energijske Revitalizacije so že od leta 2006 let zelo cenjeni v podjetjih, s katerimi sodelujem. Izkušenje potrjujejo, da se zaradi izboljšanega počutja in pozitivne naravnanosti zaposlenih pri reševanju delovnih nalog zmanjšuje odsotnost z dela, še povečuje pa se storilnost, kreativnost in uspešnost zaposlenih ter njihova pripadnost podjetju.
Preglejte reference podjetij.

Energijska Revitalizacija služi tudi kot dopolnilna metoda individualnim izobraževanjem za razvoj kadrov. Nudi podporo udeležencem izobraževanj, da svoje znanje lažje prenesejo v življenje in delo in hitreje prevzamejo nove navade. 

Za bodoče mamice in srečno materinstvo

Energijska Revitalizacija se je izkazala tudi kot izjemno učinkovita pri pripravi na načrtovano in zdravo materinstvo. Dobrodejno vpliva tako na nosečnice kot na otrokovo zdravje in razvoj v vseh obdobjih nosečnosti.
Pripomore k hitremu in lažjemu okrevanju po porodu ter mamicam zagotavlja dovolj energije za zavzeto vzgojo otrok in ustvarjanje srečnega družinskega življenja.
Nosečnicam in mladim mamicam je namenjen Sprostitveni program.

Preberite tudi Mnenja udeležencev Energijske Revitalizacije.

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se