Revitalizacijski program


Hiter ritem življenja, stresne situacije, prizadevanja za dosego poslovnih rezultatov, družinske obveznosti in pomanjkanje časa zase.
Posledice so utrujenost, slabo počutje in oslabljeno zdravje, pogosto pa tudi poslabšani medosebni odnosi s sodelavci, partnerjem ali otroci.

Revitalizacijski program je najsodobnejši antistresni program, ki pospešeno in celostno sprošča, prenovi in pomladi telo. Je odlična preventiva proti izčrpanosti in nastanku bolezni sodobnega časa, zato je modra naložba v zdravje in dobro počutje, ne le trenutno, ampak dolgoročno.

Svetujemo ga vsem, ki so izpostavljeni večjim telesnim in duševnim obremenitvam, zahtevnemu delu z ljudmi, pogostemu pritisku javnosti, hitremu sprejemanju poslovnih odločitev ter vsakdanji vpetosti zaradi odgovornosti vodenja in doseganja načrtovanih poslovnih rezultatov.

Priporočamo za:


  • ohranjanje zdravja, dobrega počutja in delovne uspešnosti
  • zmanjšanje notranjih bremen in izčrpanosti
  • preprečevanje izgorelosti
  • povečanje storilnosti in zmanjšanje odsotnosti z dela
  • izboljšanje kakovosti medosebnih odnosov v poslovnem in zasebnem življenju
  • uspešnejše usklajevanje poslovnih obveznosti ter družinskih želja in ciljev
  • več energije in
  • boljšo kakovost življenja.

 
Pozitivni učinki


Program omogoča popolno sprostitev ter revitalizacijo telesa, duha in energije. Zmanjšajo se napetosti in znova se vzpostavi notranje ravnovesje. Zaradi dobrega počutja se poveča storilnost, ustvarjalnost in delovni elan, občutno pa se zmanjša odsotnost z dela.

Revitalizacijski program med boleznijo uspešno pomaga k hitrejšemu okrevanju, zmanjšuje bolečine pri poškodbah in operativnih posegih ter obnavlja energijo in telo po večjih stresih. Je tudi učinkovita opora pri uvajanju zdravega življenja in opuščanju škodljivih navad.

Revitalizacijski program učinkovito pripomore tudi k izboljšanju medosebnih odnosov. Z več energije smo bolj strpni in razumevajoči. Lažje in uspešnejše pa je tudi usklajevanje poslovnih obveznosti ter družinskih želja in ciljev.

Izvedba revitalizacijskega programa


Program je celostno naravnan in s popolnoma osebnim pristopom prilagojen počutju, zdravju in ciljem vsakega udeleženca.
Obsega 8 obiskov Energijske Revitalizacije, predvidoma v trajanju po 90 minut.

Pri Energetski Revitalizaciji telesa Vas energijska maserka ob individualno prilagojeni energijski masaži usmerja k pravilnemu dihanju in sproščanju. S pomočjo intuitivne energijske masaže, z uporabo različnih masažnih tehnik, vzpostavlja pretok energije v telesu.

Želja in namen programa je, da udeleženec/ka programa doseže kar najboljše rezultate z upoštevanjem nasvetov tudi v času med posameznimi obiski. Zato priporočam uresničevanje zdravega življenjskega urnika, ki ohranja doseženo kakovost energije. Vsak dan naj vključuje gibanje v kombinaciji s pravilnim dihanjem, čas za počitek, zadostno uživanje tekočin in zdrave prehrane.

Po končanem revitalizacijskem programu


Vloženi čas in sodelovanje zagotavljata pozitivne učinke, ki se kažejo v zdravju in počutju. Z obogateno energijo boste dejavnejši in uspešnejši ter bolj zadovoljni v poslovnem in osebnem življenju. Revitalizacijski program vas usposobi, da ohranjate vitalnost za lažje in uspešnejše premagovanje vsakdanjih naporov.

Revitalizacijski program za podjetja


Revitalizacijski program je sodobna pomoč podjetjem, ki cenijo svoje zaposlene ter vlagajo v njihovo zdravje, delovno sposobnost in dobro počutje, da lažje dosegajo in presegajo poslovne cilje ter so uspešni in zadovoljni tudi v zasebnem življenju. Prav tako učinkovito zmanjšuje odsotnost z dela zaradi zdravstvenih težav.

Za podjetja ponujamo tudi druge programe za dobro počutje zaposlenih.

Preberite mnenja udeležencev

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se