Sprostitveni program

Za bodoče mamice in srečno materinstvo


Je najsodobnejši sprostitveni program, s katerim si s pomočjo štirih tretmajev Energijske Revitalizacije pridobite svežo življenjsko energijo in okrepite notranjo moč. Učinkovito pripomore k zmanjšanju notranje napetosti ter k sproščanju telesa, misli in duha.

Sprostitveni program je odlična pomoč za celovito pripravo na načrtovano in zdravo nosečnost, saj omogoča, da se z več energije zlahka spopadate z negotovostjo in prilagajate spremembam.

Priporočamo za:

  • vse nosečnice,
  • pripravo na nosečnost,
  • pomoč pri težavah z zanositvijo,
  • zmanjšanje delovne odsotnosti nosečnic,
  • pripravo na porod,
  • boljše počutje po porodu,
  • povečanje vitalnosti in storilnosti po porodniškem dopustu,
  • več energije pri vzgoji otrok.

Pozitivni učinki


Napetosti, ki spremljajo željo po uspešni nosečnosti, pričakovanje poroda in skrb za dojenčka ustvarjajo telesne, čustvene in energijske šoke.

Program dobrodejno vpliva na počutje nosečnice ter na otrokovo zdravje in razvoj v vseh obdobjih nosečnosti. Sprošča tudi nelagodje, ki se ustvarja v telesu zaradi omejenega gibanja.
Zelo učinkovito pripomore k hitremu in lažjemu okrevanju po porodu, saj odstranjuje iz telesa nakopičeno notranjo napetost, nastalo zaradi strahu, bolečin in negotovosti pred in med porodom ter po njem.
Mamice si naberejo energijo in tako okrepijo svojo notranjo moč za ustvarjanje srečnega družinskega življenja, za zavzeto vzgojo otrok in premagovanje naporov, posebno med otrokovo boleznijo. Zavzetost za otroka pomeni, da znamo prisluhniti svojim potrebam in vlagamo tudi v svoje počutje. Tako mamica lažje začuti in razume tudi svojega malčka.

Program zelo priporočamo tudi mamicam ob koncu porodniškega dopusta, da si okrepijo energijo in oblikujejo svoj delovni dan za ponovne poklicne obveznosti.

Energijska Revitalizacija je učinkovita pomoč tudi pri težavah, kakršne so bolečine v hrbtenici, glavobol, migrena, utrujenost, slabo počutje, nespečnost in zastajanje vode v telesu. Ob večjih zdravstvenih težavah priporočamo celoviti revitalizacijski program.

Izvedba sprostitvenega programa


Sprostitveni program se izvaja s povsem osebnim pristopom.
Obojestransko sodelovanje zagotavlja uspeh. Energijska maserka strokovno vodi program Energijske Revitalizacije, ki vključuje energijsko masažo, sprostitvene tehnike in pravilno dihanje. Program obsega 4 obiske, predvidoma dolge 90 minut. 
Zaželeno je sodelovanje udeleženke programa tudi med obiski. Pozitivno naravnana k doseganju svojega cilja, z upoštevanjem nasvetev in izvajanjem predlaganega programa skrbi zase, lahko hitro doseže zelo dobre rezultate.

Po končanem sprostitvenem programu


Vsa skrivnost je v energiji, zato po obisku programa mamica lažje načrtuje in uresničuje svoje materinstvo, otroci pa so bolj veseli in zdravi.

Sprostitveni program za podjetja


Program je namenjnem tudi podjetjem, ki cenijo svoje sodelavke in vlagajo v njihovo zdravje, delovno sposobnost in dobro počutje, da laže dosegajo poslovne cilje ter so uspešne in zadovoljne tudi v zasebnem življenju.
Kakovostno počutje namreč zmanjša odsotnost z dela zaradi zdravstvenih težav med nosečnostjo, prav tako pa se poveča vitalnost in storilnost po porodniškem dopustu.

Preberite mnenja udeležencev

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se