Različni tipi izobraževanj

 

1. PREDAVANJA


Vsa moja predavanja, ne glede na izbrano temo so preplet podajanja izrazito praktičnega znanja, v kombinaciji z veliko spodbudne energije za udeležence.

 

2. MOTIVACIJSKE DELAVNICE

 

Motivacijske delavnice so ob prenosu znanja iz prakse, naravnane tudi k notranji motivaciji. Aktivno spodbujajo udeležence k spremembam razmišljanja in delovanja.

Z veliko pozitivne energije, zgledom in primeri iz prakse, motiviram udeležence k prenosu znanja v svoje delo in življenje.

3. TEAM SPIRIT DELAVNICE

So najsodobnejši, nestandardni in vidno učinkovit način graditve tima in timskega duha zaposlenih, ki zanesljivo zelo učinkovito pomaga vzpostaviti timski duh razmišljanja in delovanja skupine zaposlenih. Delavnice potekajo v predavalnici in v naravi - ob vajah in z vključenimi različnimi aktivnostmi.
 
4. INTENZIVNE MOTIVACIJSKE DELAVNICE V MAJHNIH SKUPINAH

Namenjene so skupinam od 3 do 5 oseb, z jasnim ciljem. Zelo primerne so za ključne kadre in zelo motivirane posameznike. Udeleženci s svojimi izkušnjami in izzivi aktivno soustvarjajo potek delavnice, ki se sproti prilagaja prepoznanim potrebam udeležencev.

Na teh delavnicah intenzivno spodbujam aktivno izražanje udeležencev, z namenom učenja usklajenega oblikovanja idej, predlogov in zamisli. To prinaša odlične rezultate, v izjemno kratkem času. So oblika pol-individualnega učenja.

5. REVITALIZACIJSKE DELAVNICE

Namenjene aktivno vodeni sprostitvi in obnovi moči udeležencev. Izvajajo se v predavalnici, sprostitvenem prostoru in v naravi.

Ponujajo veliko uporabnega znanja za samostojno skrb za dobro počutje: učenje preprostih sprostitvenih tehnik, dinamično revitalizacijo v naravi (sprehod, svež zrak, dihanje), vaje za sproščanje notranjih napetosti ter obnovo notranjih moči in energije, vaje za telo in hrbtenico, vaje aktivnega počitka za telo in um, urjenje občutka za svoje potrebe, predstavitev tehnike HENTE za prenovo notranjih moči (»happy, empty, natural, trust, enjoy«), spodbujanje pozitivne notranje naravnanosti ter inovatvno vajo Kekec - urjenje prave naravnanosti za sprejemanje novih idej.

Delavnica omogoča spoznati različne načine sprostitve, ki lahko ob uporabi in vaji pomagajo zaposlenim umiriti um, izboljšati sposobnost obvladovanja stresnih situacij in čustev, povečati zbranost pri delu, dvigniti učinkovitost in kreativnost, preprečiti ali omiliti utrujenost in izčpanost ter hitro obnoviti notranje moči.

Sproščujoč, pozitivne energije poln dan ali dva, v družbi svojih sodelavcev.

Dogovorite se za informativni sestanek>

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se