O meni

Sem certificirana trenerka in coach - članica ICF, mednarodnega združenja coachev. Že več kot 15 let poklicno razvijam kompetence ključnih kadrov in timov.
Svoje znanje že 17 let intenzivno nadgrajujem.

Znam krepiti in razvijati najboljše v vsakem posamezniku. In znam okrepiti sodelovanje v prav vsakem delovnem okolju.


Učim učinkovite komunikacije med sodelavci in v komunikaciji s strankami. Zaposlenim prenesem kulturo poslovnega odnosa, ki je spoštljiva do drugačnosti, odzivna, prilagodljiva in ciljno usmerjena.

Sodelujem tako z velikimi, srednjimi in majhnimi podjetji. Moje delo sloni na bogatem teoretičnem in predvsem praktičnem znanju. Bogatijo pa ga tudi številne izkušnje, ki sem je pridobila v več kot petnajstih letih izobraževanja in razvoja svojih strank. Posebnost mojega dela je, da se resnično vživim v vsako podjetje in usposabljanje prilagodim izzivom, ciljem, kulturi in tudi stopnji digitalizacije podjetja. Tako da usposabljanja jasno podpirajo cilje podjetja in razvoj potrebnih kompetenc.

Uporabljam najsodobnejša znanja, tehnike in orodja, ki podpirajo hiter razvoj kompetenc, povezovanje timov in usposabljanje vodij za učinkovito (digitalno) transformacijo podjetja. Inovativno pri delu uporabljam mednarodna orodja podjetja Core Strenghts (Relationship Intelligence – SDI 2.0) ter orodja GENOS Emotional Intelligence - za razvijanje čustveno inteligentnega vodenja, prodaje in dela s kupci ter spreminjanja poslovne kulture podjetja.

            

Z delavnicami in coachingom usposabljam kadre na vseh nivojih za učinkovito komuniciranje in sodelovanje, spodbujam agilnost in hitro odzivanje zaposlenih na vseh nivojih, učim aktivnega reševanja problemov. Usposobim kadre, ki so v stiku z zunanjimi partnerji, da dvignejo izkušnjo kupca na višjo raven. Podpiram tudi zaposlene pri učinkovitem prilagajanju spremembam in drugačnim oblikam sodelovanja, ki jih s seboj prinaša digitalizacija.

Zadnjih 15 let sem sodelovala s podjetji, kot so:

Lek d.d., GZS - Združenje kmetijsko-živilskih podjetij, SAG advertising group (Hofer), AMZS d.d., Erste Group Immorent (Avstrija), Telekom Slovenije d.d., FTA d.o.o., EMO FRITE d.o.o., Akrapović d.d., Novartis Pharma Services Inc. podružnica v Sloveniji, Merck d.o.o., Plastika Šimenc d.o.o., Veyance Technologies Europe, d.o.o. (Goodyear), ETRA d.o.o., Trgovine 1001 dar,... Več referenc...


MOJE TOP KVALITETE, ki so jih izpostavile moje stranke:
→ empatija
→ vzpostavljanje odnosov na osnovi zaupanja in spoštovanja
→ zmožnost povezati na videz nepovezane zadeve/dogodke/ideje
→ delo na sebi - samozavedanje
→ izjemna intuitivnost
→ usmerjenost k rezultatom
→ odgovornost
→ predano poslušanje – slišati tudi tisto, kar človek ne izgovori
→ etičnost
→ sposobnost prilagajanja svojega jezika v vsakemu posamezniku razumljiv jezik
→ kompleksne situacije razložiti na enostaven, razumljiv in zapomljiv način
→ kar uči, tudi udejanja in živi
→ mirnost in pozitivna energija
→ integriteta
→ spoštljivost.

Tisto kar učim, se predv
sem sama trudim tudi živeti. 

Kar predavam, sem se naučila iz uradnih izobraževanj, saj svoje znanje zelo redno nadgajujem. Vendarle pa sem znanje pridobivala tudi z opazovanjem, pridobivanjem lastnih izkušenj ter s temeljitim individualnim izobraževanjem in osebnim razvojem.

Na fakulteti se spomnim, da nas je profesor pri prvi uri predmeta "Osnove marketinga" spodbudil s stavkom "Bodi drugačen in boljši!". In sem raziskovala kako biti boljša. In si dovolila biti tudi drugačna. V klasičnih šolah in na fakulteti vseh odgovorov nisem našla, zato sem iskala na različnih mestih in znanje nabirala tako na uradnih šolah, kot tudi pri različnih mojstrih tehnik notranje sprostitve ter prenove telesa, duha in energije.

V letih šolanja sem osvojila ogromno praktičnega znanja in spremnila številne svoje navade (in jih še spreminjam). Z novimi znanji sem tudi sama postala tudi veliko bolj učinovita, se naučila graditi kvalitetne medosebne odnose, hkrati pa nisem bila več tako izčrpana. Navdušenje do novih znanj je po nekaj letih raziskovanj preraslo okvirje prostočasne aktivnosti. Prepoznala sem svoje notranje poslanstvo in se v letu 2005 odločila da poklicno pomagam ljudem pri prenovi notranjih moči, razvoju njihovih potencialov ter pridobivanju temeljnih znanj za osebni in poslovni uspeh posameznika, skupin in timov.

Moja osebnostna lastnost, da sem zelo senzitivna in rahločutna ter želim vsem le dobro, ki mi je veliko let povzročala težave, se je preko osebnega razvoja, meni v prid spremenila v vrlino. Sočutnost in močna empatija mi zdaj pri mojem delu omogočata, da resnično po svojih najboljših močeh pomagam ljudem, ki so željni osebnega in poslovnega napredovanja ter pri tem sprejmemejo pomoč.

O meni so povedali


"Pohvalim izjemen čut in »oko« za posameznika. Vsaka beseda zadane bistvo in lahko precej pripomore k razvoju."
Damjan
"Pošiljam ti svoje poročilo o domači nalogi, da boš kot "učiteljica" (sem dala v narekovaj, ker se mi zdi to tak strog izraz, ki se ne sklada preveč s tvojo milo podobo) ocenila, če je tvoja učenka pridobila in zadovoljivo osvojila posredovana znanja."
Andreja
"Vesela sem da sva se spoznali. Od takrat sem veliko spremenila. Hvala ti."
Erika
"Draga Manca, lahko samo rečem, da si pomembno vplivala na moje življenje oziroma na mojo aktivno in zavestno sodelovanje v njem. Pred mano je še ogromno dela, ki pa ga zaradi tebe lahko vidim in se z njim spoprimem! Hvala Manca."
Maja
"Vesel sem, da si se znašla na moji poti."
Peter
Mnenja udeležencev

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se