O meni

Tisto kar učim, se predvManica Boharsem sama trudim živeti.

Kar predavam, sem se naučila iz lastnih izkušenj in s temeljitim individualnim izobraževanjem. Zato moje delo zelo bogatijo tako lastne izkušnje, kot tudi izkušnje, ki sem jih pridobila pri izobraževanju in vodenju svojih strank.

Moje ključno vodilo pri poslovnih (in tudi športnih) izzivih je bila vedno želja po visoki učinkovitosti, kreativnosti in uspehu. Hkrati pa sem se borila z utrujenostjo, izčpanostjo in vprašanji kako izboljšati odnose z ljudmi s katerimi sem sodelovala.
Čutila sem da se na teh področjih skrivajo rezerve do še boljših rezultatov.


Na fakulteti se spomnim, da nas je profesor pri prvi uri predmeta "Osnove marketinga" spodbudil s stavkom "Bodi drugačen in boljši!". In sem raziskovala kako biti boljša. In si dovolila biti drugačna. V klasičnih šolah in na fakulteti odgovorov na zgoraj omenjene težave z izčpanostjo in odnosi nisem našla, zato sem jih že zelo zgodaj iskala pri različnih mojstrih tehnik notranje sprostitve ter prenove telesa, duha in energije.

Leta 2003 sem se začela intenzivno izobraževati v Šoli za kvalitetno življenje v Ljubljani, v kateri se izobražujem pri učiteljici in svetovalki Dolores Teršar. Šola poteka z individualnimi izobraževanji in svetovanji ali v majhnih skupinah, zato mi vsa leta ponuja odgovore na konkretna praktična vprašanja iz področja dela in celotnega življenja.

V letih šolanja sem osvojila ogromno praktičnega znanja in spremnila številne svoje navade. Že v času prejšnje službe, kjer sem delala kot vodja parfumerije, sem z novimi znanji močno spremnila svoj pogled na poslovne odnose na vseh nivojih in odprle so se mi povsem nove dimenzije vodenja in razvoja kadrov. Z novimi znanji sem postala tudi veliko bolj učinovita, hkrati pa nisem bila več izčrpana. Navdušenje do novih znanj in njihova uporabna vrednost je že po dobrem letu izobraževanja prerasla okvirje prostočasne aktivnosti v celovito spremembo načina življenja in razmišljanja.

Skozi šolanje sem prepoznala svoje notranje poslanstvo in se v letu 2005 odločila da poklicno pomagam ljudem pri prenovi notranjih moči, razvoju potencialov in pridobivanju temeljnih znanj za osebni in poslovni uspeh posameznika ter skupin in timov.

Moja osebnostna lastnost, da sem zelo čustvena in rahločutna ter želim vsem le dobro, ki mi je veliko let povzročala težave, se je preko šolanja in osebnega svetovanja, meni v prid spremenila v vrlino. Sočutnost mi zdaj mi pri mojem delu omogoča, da resnično po svojih najboljših močeh pomagam ljudem, ki so željni osebnega in poslovnega napredovanja ter pri tem sprejmemejo pomoč.


O meni so povedali


"Pohvalim izjemen čut in »oko« za posameznika. Vsaka beseda zadane bistvo in lahko precej pripomore k razvoju."
Damjan
"Pošiljam ti svoje poročilo o domači nalogi, da boš kot "učiteljica" (sem dala v narekovaj, ker se mi zdi to tak strog izraz, ki se ne sklada preveč s tvojo milo podobo) ocenila, če je tvoja učenka pridobila in zadovoljivo osvojila posredovana znanja."
Andreja
"Vesela sem da sva se spoznali. Od takrat sem veliko spremenila. Hvala ti."
Erika
"Draga Manca, lahko samo rečem, da si pomembno vplivala na moje življenje oziroma na mojo aktivno in zavestno sodelovanje v njem. Pred mano je še ogromno dela, ki pa ga zaradi tebe lahko vidim in se z njim spoprimem! Hvala Manca."
Maja
"Vesel sem, da si se znašla na moji poti."
Peter

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
SDI logitip

VKOPodjetje je pooblaščeni izvajalec programov Vseživljenjske karierne orientacije (VKO) - sklop C. 
Kaj ponuja podjetje?>
Dogovorite se za informativni sestanek>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se