Predstavitev podjetja EnR Manica Bohar s.p.


Podjetje je leta 2005, pod imenom EnR Manica Jenko s.p., na posestvu Brdo pri Kranju, začelo z izvajanjem lastno razvitih revitalizacijskih programov, poimenovanih Energijska Revitalizacija, namenjenih notranji sprostitvi in umiritvi ter prenovi telesa, duha in energije. V dveh letih sem pridobila veliko stalnih strank, večinoma mlajših podjetnikov ter podjetij, ki so želela vlagati v svoje ključne kadre.

V letu 2007 sem na željo naših strank med svoje storitve dodala tudi izobraževanja, s katerimi sem začela strankam prenašati številna znanja, ki sem jih pridobila v Šoli za kvalitetno življenje.
Začela sem s skupinskimi izobraževanji – predavanji, motivacijskimi in team spirit delavnicami. Leta 2011 sem k izobraževanjem dodala še intenzivne motivacijske delavnice v majhnih skupinah od 3 do 5 oseb, ki so zelo primerne za ključne kadre in zelo motivirane posameznike.

Znanje sem začela širiti s temami obnove notranjih moči in povečanja učinkovitosti.
Kasneje sem teme izobraževanj razširila na: razvoj potencialov, obvladovanje stresnih situacij, obvladovanje čustev v pri delu z ljudmi, racionalno ravnanje z energijo in časom, izboljšanje medosebnih odnosov na delovnem mestu, sodobne veščine komunikacije, povečanje storilnosti, kreativnosti in uspešnosti pri delu, vodenje od znotraj navzven, razvoj notranje motivacije in druge.

Ker se stalno izobražujem in izpopolnjujem, v skladu z novim znanjem, ki ga pridobivam, pa tudi glede na prepoznane potrebe svojih, v veliki meri stalnih strank, venomer širim svoja področja izobraževanj.

V letu 2011 sem se aktivno usmerila tudi na Razvoj kadrov in individualno izobraževanje. Način izobraževanja z osebnim pristopom, ki je bilo dolga leta rezervirano le za vodilne kadre podjetja, selim na vse nivoje, z namenom ohranjati in razvijati zdravega, zadovoljnega, učinkovitega in uspešnega posameznika, ki lahko kar največ svojih prednosti in potencialov prinaša tudi v poslovno okolje. Programe individualnih izobraževanj zelo inovativno in učinkovito kombiniram s programi notranje moči – Energijsko Revitalizacijo.

Vsa izobraževanja so zasnovana tako, da spodbujajo, motivirajo in ozaveščajo zaposlene, k stalnemu razvoju svojih ključnih kvalitet in potencialov.

Trudim se, da so tudi moja izobraževanja preplet znanja iz prakse, v kombinaciji z veliko spodbudne energije za udeležence in moj trud potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke.

Preverite tudi reference>

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
SDI logitip

VKOPodjetje je pooblaščeni izvajalec programov Vseživljenjske karierne orientacije (VKO) - sklop C. 
Kaj ponuja podjetje?>
Dogovorite se za informativni sestanek>
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se