Mnenja udeležencev


Razvoj kadrov - individulna izobraževanja


"Težko je napisati vse kar mi je to izobraževanje doprineslo. Vsekakor pa danes lažje razumem določene stvari, tako poslovno kot zasebno. Svojo, na trenutke, pretirano prodajno usmerjenost danes gledam tudi skozi ljudi, tako kot pravi Manica, prodaja in ljudje morata iti z roko v roki. Naučila me je kako iz vsake stvari potegniti tisto kar potrebujem, kako priti do cilja po najhitrejši poti in ob enem paziti nase, kako ravnati, da bo moja stranka slišala tisto, kar ji želim povedati,… to je le drobec. Vsega se niti ne da napisati. Pridobljeno znanje se kaže tudi v smer rezultatov, ki jih v podjetju želimo."
Mojca
Udeleženka programov Razvoj potencialov

"Vodje smo svojim sodelavcem v marsičem za zgled. Če smo sami brez energije in pozitivne naravnanosti tudi od sodelavcev ne moremo pričakovati, da bodo prekipevali od energije in širili dobro voljo. Zato je priporočljivo najprej pomesti pred lastnim pragom.
Vse prepogosto s časom in življenjsko energijo razmetavamo, kot da bi bila na voljo v neomejenih količinah, pa se motimo. Naš čas in življenjska energija sta omejena, zato je prav, da se posvetimo najpomembnejšim stvarem – tistim, ki so usklajene z našimi vrednotami in poslanstvom.
Tehnike in metode izkustvenega učenja, ki jih Manica uporablja pri svojem delu, pomagajo udeležencem delavnic, da se znebijo togosti in ujetosti v stare, neučinkovite miselne in komunikacijske vzorce. Pred nami se odpre popolnoma nova slika.
Delavnico priporočam vsem, ki želijo razviti svoje sposobnosti dela z in skozi druge in izboljšati sposobnost »potegniti« najboljše iz sodelavcev, vsem, ki želijo povečati učinkovitost pri delu z usmerjanjem na pomembne stvari in vsem, ki se želijo naučiti, kako se v konfliktnih situacijah osredotočiti na tisto, na kar lahko sami vplivajo. Vsekakor priporočam vsem, ki trdijo, da nimajo časa."

Darija Brečevič, Head Global Talent Management & Organizational Development at Sandoz
Preberite več mnenj udeležencev Razvoja kadrov...

Izobraževanja v skupini


"Odlična delavnica za dvig motivacije skupine in odličen način, da zopet vzpostavite harmonijo v vašem kolektivu / podjetju / skupini."

Andreja Triller Tonin, Erste group Immorent, direktorica
"Manca, tokratna delavnica je bila velik izziv - in prvovrstna zmaga!"
Jasna Cerar Hribar, Telekom d.d., vodja službe za svetovanje uporabnikom

"Potrjujemo, da je izvajalka Manica Bohar kvalitetno in zanimivo izvedla motivacijsko delavnico z naslovom "Motivacija na podjetniški poti" in delavnico "Izzivi žensk v poslovnem svetu" v sklopu operacije Podjetno v svet podjetništva 2013 in 2014 - Gorenjska, ki se sofinancira s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.
Delavnice je izvedla strokovno, kvalitetno in v skladu z dogovorom. Dosegla in tudi presegla je pričakovanja udeležencev."
mag. Bogomir Filipič, direktor
BSC, Poslovno opdporni center, d.o.o., Kranj

Preberite več mnenj udeležencev predavanj in delavnic...

Energijska Revitalizacija


"Life’s realities get us to be out of balance and often result in ‘bad’ stress. I emphasize ‘bad’ stress because I do believe in ‘positive stress’. The real problem is that stress is a slow build-up, too slow to recognize until finally we struggle with lower energy (not a symptom of getting older :-)).
I found energy treatments a great way to invest in a change; a start to reverse the effects of stress and win back senses (smell, hearing, concentration etc.). Just like there is no 1 diet miracle to weight loss, energy sessions must be part of a broader commitment to revitalization.
Unfortunately it is only with age that most of us accept the investment in oneself."


"Ko sem se srečal z izgorelostjo, je bila pot nazaj zelo težka, saj sem navajen iti preko roba in pozabiti nase. Sam sem pomoč poiskal v obliki energijske revitalizacije, ki mi je hitro in na prijeten način povrnila izgubljeno telesno ravnovesje, predvsem pa me je čustveno in mentalno dvignila."

mag. Sergej Petrović., prof. šp.vzg.
"Na začetku nosečnosti sem bila nekaj mesecev zelo utrujena in izčrpana, kar mi je povzročalo slabo voljo in nezadovoljstvo. Zato sem Manici zelo hvaležna, ko mi je že na prvi energijski revitalizaciji pomagala, da sem se sprostila. Naučila sem se sproščati tudi ko sem sama. Spoznala sem, da moram narediti nekaj zase in misliti na bitje v meni, saj bo le tako dobil dobro doto. Po nekaj tretmajih mi je bilo tudi lažje priznati, da ne rabim narediti vsega, kar sem pred tem mislila, da moram."
Darja
Preberite več mnenj udeležencev Energijske Revitalizacije...

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se