Mnenja udeležencev Energijske Revitalizacije


"Hvala za pomoč, ko sem jo najbolj potrebovala."

Živa
"Once again thank you for your tretment.
I have come to understand myself a little better through only one session with you.
I am doing very well right now, very excited to begin training again."


"Že po enem tretmaju revitalizacije so se mi stvari v življenju res začele blazno premikat. Zgodili so se premiki za katere že dolgo nisem imela energije, da bi jih naredila. Res nisem pričakovala, da bom zmogla."
Ines
"Life’s realities get us to be out of balance and often result in ‘bad’ stress. I emphasize ‘bad’ stress because I do believe in ‘positive stress’. The real problem is that stress is a slow build-up, too slow to recognize until finally we struggle with lower energy (not a symptom of getting older :-)).
I found energy treatments a great way to invest in a change; a start to reverse the effects of stress and win back senses (smell, hearing, concentration etc.). Just like there is no 1 diet miracle to weight loss, energy sessions must be part of a broader commitment to revitalization.
Unfortunately it is only with age that most of us accept the investment in oneself."


"Srečna in zadovoljna sem, ker lahko zopet čutim, čutim sebe, druge, življenje. Imam moč biti tudi sama s seboj."

Ženja
"Najlepša ti hvala za današnji XXXXXL paket miru in energije."
Andreja
"Draga moja Manca, vesela sem, da sva se spoznali, res. Si v mojih mislih od trenutka ko sem odšla od tam, diham skozi odprta usta in se ne mrščim, rečem si »smile« :-). Vesela sem, da mi je uspelo odpreti nahrbtnik. Še je upanje zame."

"Zadnjič sem se res počutil bolje, pa tudi zdravstveno stanje se mi je rapidno izboljšalo."
Borut

Revitalizacijski program - za temeljito prenovo notranjih moči

 


Težave z vrtoglavicami:
"Že nekaj časa sem čutila, da bi si morala vzeti več časa zase, saj sem si ob napornem vsakdanjem življenju nalagala vedno več in več vsakdanjih obveznosti in pozabljala nase. Bila sem vedno bolj izčrpana in brez energije, vsakdanje obveznosti sem le s težavo opravljala, pojavljati pa so se začele tudi vrtoglavice. Po prvem obisku energijske revitalizacije sem se počutila še bolj utrujeno, vendar pa sem hkrati občutila nek notranji mir in zadovoljstvo, tudi zaradi občutka, da sem naredila nekaj zase. Po naslednjih obiskih pa se je začelo moje stanje hitro izboljševati. Naučila sem se tudi kako »napolniti« svoje telo z energijo, kako obvladovati sebe in kako reagirati v situacijah, ki name delujejo stresno oz. kako doseči, da do takšnih situacij sploh ne pride. Menim, da je energijska revitalizacija doprinesla h kvaliteti mojega vsakdanjega življenja ter mojemu boljšemu počutju in zadovoljstvu, rezultati pa so vidni prav na vseh področjih. Popolnoma so tudi izginile zdravstvene težave, ki so se pred tem že pojavile."
Marija
Težave z izgorelostjo:
"Sem lastnik in manager wellness centra. Pri svojem vsakodnevnem delu se srečujem s stresi mnogih vrst, ki se včasih nakopičijo do te mere, da že vplivajo na moj dolgoročni odnos do življenja in samega sebe. Ko sem se srečal z izgorelostjo, je bila pot nazaj zelo težka, saj sem navajen iti preko roba in pozabiti nase. Sam sem pomoč poiskal v obliki energijske revitalizacije, ki mi je hitro in na prijeten način povrnila izgubljeno telesno ravnovesje, predvsem pa me je čustveno in mentalno dvignila. Moj odnos do vsakdanjika je bolj pozitiven, kar posledično pomeni tudi boljšo učinkovitost in zadovoljnost s tem kar delam. Postal sem še bolj uspešen in bolj vesel."
Sergej
Težave s hrbtenico:
Bil sem zelo aktiven rekreativen športnik, pa me je EMŠO začel opozarjati (skozi težave s križem), da naj počasi začnem izbirati bolj umirjene aktivnosti. Težave so se kljub temu stopnjevale in sem včasih celo težko vstal iz postelje. Odprl in zaprl sem veliko vrat v raznih ambulantah.
Potem sem brez neke oprijemljive ideje, bolj z mislijo, saj škoditi pa ne more, šel k Manci. In sem se nekaj časa čudil samemu sebi, zakaj vztrajam, ko pa mi ne more nič pomagati. Po 5, 6 uri pa se mi je zazdelo, da se počutim bolje. Po 10 uri sem si zastavil cilj, da bi lahko spet tekel. Danes smučam in igram tenis.
Kako, zakaj? Ne vem in me ne zanima. Manca pravi, da sem imel veliko napetosti v sebi.


Partnerske težave - zaradi preobremenjenosti:
"Imam moža in tri otroke. Ob rojstvu hčere mi je mož priznal, da ima drugo in da bo odšel. Sesul se mi je svet. Vendar nisem obupala. Naredila sem vse, da bi pomagala sebi in družini. Zdelo se mi je vredno poizkusiti, čeprav nikoli nisem absolutno verjela v energijo in te stvari.
Minilo je več let. Mož je ostal in je zadovoljen. Razumeva se bolj kot kdajkoli in se imava rada. Jaz se počutim dobro, sem zdrava in ponavadi dobre volje. Po tretmaju sem umirjena, dolgo me nič ne vrže s tira. Energijo imam za vse (za sebe, otroke, moža in službo).
Seveda imam včasih še zoprne spomine in slabe dneve, a hitro minejo, ker sem se skozi revitalizacijski program tudi sama naučila sproščanja in skrbeti zase."Sprostitveni program - za nosečnice in mlade mamice

 

Pred porodom:
"Sprostitveni program za nosečnice in mamice pri Manici sem dobila kot darilo šefice ob odhodu na porodniški dopust. Nisem vedela, kaj naj pričakujem. Takrat sem bila zelo utrujena in nerazpoložena. Imela sem ogromen trebuh, ki me je pritiskal navzdol, tako da sem komaj hodila, sedela ali ležala. Komaj sem čakala, da rodim. Na tretmajih sem čutila, kako vame prihaja toplota, neka energija. Po obiskih sem se počutila spočita, lažja, zadovoljna in polna energije. Nato sem rodila: hitro in skoraj neboleče. Otrok, ki se je rodil, pa je pravi dobrovoljček. Ponoči pridno spi, čez dan pa se smeji in malo joka. S hranjenjem nimamo nobenih problemov. Lepo raste in napreduje. Čisto drugače kot pri prvem otroku. Jaz pa sem prve mesece po porodu kar prekipevala od energije. Hvala šefici za tako enkratno darilo. Zgodba pri Manici pa se nadaljuje z mojim osebnim razvojem. Namreč, v življenju se srečujemo z raznimi preizkušnjami in izzivi."
Polona
"Zadnje tedne nosečnosti sem brce dojenčka občutila že poredkeje, saj mu je bilo že tesno. Zato sem si vsak gib želela zapomniti, da sem konec dneva lahko naštela vsaj 10 brcanj. Med energijsko revitalizacijo pa se je dojenček vsakič večkrat močno pretegoval, tako da sem vedela, da se mu dobro gode. Prijetna masaža in brce dojenčka so me zelo pomirile.
Zadnji mesec nosečnosti sem bila tudi zelo otečena in že zjutraj sem se počutila napihnjeno kot balon. Po revitalizaciji pa sem se počutila veliko lažjo. Otečenost je resnično popustila, kar se je močno poznalo tudi, ko sem veliko lažje obula prej pretesne čevlje."

Darja
Poporodne težave:
"Rodila sem tretjič pri 42. letih in kljub temu, da je porod potekal dokaj hitro, je bil zame boleč in travmatičen (rodila sem zelo velikega in težkega fantka).
Že v porodnišnici so se mi začele pojavljati težave z nespečnostjo, strahovi, paniko,…
Kljub veselju, ki sem ga čutila ob rojstvu zdravega otroka, sem jasno občutila, da je v meni nakopičenih ogromno napetosti, ki so ostale od nosečnosti in poroda.
Na energijski revitalizaciji sem jasno občutila kako nakopičena negativna energija, v obliki strahu, nemira in tesnobe izginja med samo revitalizacijo. Manica je imela neverjeten občutek za moje energijske blokade, ki mi jih je, seveda tudi ob mojem sodelovanju, pomagala razbiti. Po revitalizaciji sem se počutila veliko lažjo in bolj sproščeno, tesnobnost je izginila in moje stanje se mi je začelo premikati na bolje."

Nataša

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se