Mnenja udeležencev izobraževanj v skupinah


Predavanja


"Zahvaliti se vam moram za super predavanje "Skrite rezerve za poslovni uspeh". Rad poslušam nekoga, ki ve, kaj govori, ki ima izkušnje, sploh ko gre za vseživljenjske teme."
Gregor

 

"Preteklo sredo sem se udeležila vašega predavanja "Turizem smo LJUDJE". Želim napisati, da vam je uspelo, da ste v meni obudila spoznanja, ki sem jih tako z veseljem odrivala, ker se nisem želela spopasti z njimi.
Po neprespani noči sem se zbudila polna energije, ki jo čutim še danes in sem jo pripravljena deliti s pozitivno naravnanimi osebami z nenarejenimi nasmeški in nenarejeno prijaznostjo, ki sem jo čutila v vsaki vaši besedi.
Vaše podajanje teorije je bilo zelo uspešno iz razloga, ker ste nam dala košček sebe. Ste zelo pogumna oseba. Prepričana sem, da boste dosegli veliko poslovnih in osebnih uspehov, ker z vsakim vašim koščkom, ki ga daste drugim, na vaši poti zrastete."

Renata

"Zanimivo predavanje z žensko energijo."
Udeleženka predavanja "Izzivi žensk v poslovnem svetu"
BSC - Poslovno podporni center Kranj
"Včeraj sem bila na vašem predavanju "Skrite rezerve za poslovni uspeh" in res je bilo poučno. Zelo ste se potrudili. Hvala vam, ker ste delili svojo izkušnjo z nami. To mene najbolj prepriča. Vesela sem, da vam je uspelo. To daje dober zgled tudi nam, ki smo šele na začetku te poti."

Lidija

Team spirit delavnice


"I found your workshop really nice an pleasant and wanted to say thank you!"
Birgit

"Na dvodnevni delavnici z Manico z naslovom : KAKO POVEČATI USPEH IN ZADOVLJSTVO PRI DELU se je naše enajst člansko podjetje povezalo v homogeno skupino, si nabralo novih moči, se naučilo sprejemati in razumeti drug drugega ter najti v posamezniku najboljše. Manici se še enkrat zahvaljujem za čudovito izkušnjo."
Duša
"S tem kar pridobi v okviru delavnice vsak posameznik, je njegov prispevek skupini (timu) neprimerljivo večji. Več zaupanja vase pomeni tudi večje medsebojno zaupanje, s tem večja sproščenost in je pot do zastavljenih ciljev lažja in prijetnejša. Za vse."


Motivacijske delavnice"Naredila je super vzdušje in predsatvila drugačen pogled na podjetništvo. Kul."
Mlada podjetnica - udeleženka delavnice "Motivacija na podjetniški poti"
BSC - Poslovno opdporni center Kranj
Projekt Podjetno v svet podjetništva 2014

"Današnja delavnica me je pripeljala do tega, da zares razmišljam kaj me motivira in da te motivatorje bolje razumem. To bom lahko uporabila naslednjič, ko bom potrebovala malo več samo-motivacije pri kakšnih nalogah."


"Spoštovana gospa Manica, vaša delavnica »Obvladovanje stresa na delovnem mestu« me je tako navdušila, da sem se odločila, da na to temo napišem diplomsko nalogo."
Julia

"Workshop that really works immediately - with or without feeling it!"
Marjan

"Na delavnici sem pridobila moč in motivacijo za nadaljnje izzive, umiritev – resetiranje ter nove ideje za delo."

Intenzivne motivacijske delavnice v majhni skupini


"Delavnica je bila zelo koristna. Dobili smo odgovore na konkretna vprašanja."
Damjan

"Delavnica mi je bila zelo všeč in me je še spodbudila k razmišljanju. Zelo učinkovito je bilo delo v majhni skupini – z ožjimi sodelavci, ki delajo na podobnih področjih.
Pri vajah sem bila zelo pozitivno presenečena nad lastnostmi, ki sta mi jih pripisala sodelavca oziroma nad tem kako me vidita. To mi da še večjo spodbudo za delo in osebni razvoj."


Revitalizacijske delavnice


"Manca, VSI udeleženci so se IZJEMNO pohvalno izrazili o delavnici. Izrazi navdušenja so bili nedvoumni, komentarji pa brez izjeme v smislu "to bi morali večkrat početi". Hvala za trud in to je TO kar sva z Jasno želeli, ko smo se odločili za organizacijo takih delavnic."
Alenka Podlogar Čebulj, vodja skupine za pisno komunikacijo,
Služba za svetovanje uporabnikom, Telekom d.d.

"Hvala za delavnico. Bilo je lepo, sproščujoče, hoja na mengeško kočo 'sveža', ravno prav 'navdihujoča'. Zdaj je na moji (naši) strani, da kaj naredimo v smeri Maničinih nasvetov.
Mojca

"Manica, delavnica je bila doživetje, ki ga bomo definitivno ponovili."
Jadranka

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se