Mnenja udeležencev
individulanih izobraževanj za Razvoj kadrov


Program Razvoj potencialov:
"Na goro se hodi, dokler se ne pride na vrh, pravi rek.
Manca mi je v skozi programe razvoja potencialov pogosto pokazala pravo pot do osvojitve vrha gore. Narisala mi je "markacije", ki so me usmerjale ter mi dajale prepotrebno samozavest in energijo, da sem ostala ma pravi poti. Le ta je bila občasno bolj strma in posledično težja, kot bi si jo izbrala sama, vendar je bila ciljna točka dosežena hitreje, pri tem pa sem pridobila ogromno znanja in zaupanja v lastne sposobnosti.
V treh letih skupnega dela lahko rečem, da se Mančine usmeritve včasih na prvi pogled morda zdijo težke, oziroma zahtevajo veliko dela na sebi, vendar so neprecenljive in se vedno obrestujejo ter posledično rezultirajo tako v poslovnih, kot tudi osebnih rezultatih."
Maja
Program Vodenje z zavedanjem:
"Ljudje smo čustvena bitja. Izobraževanja pri Manici pripomorejo, da se intenzivnost in trajanje čustvenih odzivov (npr. jeze, strahu, žalosti, evforije) na dogodke zmanjšajo.
Veliko hitreje lahko iz stresa zopet vzpostavim notranji mir. Tako ostane več časa za bistvene stvari, kar se odraža v boljših poslovnih rezultatih.
Manca, najlepša hvala za tvoj trud, predanost in energijo, s katero si mi precej izostrila pogled na delo, pa tudi na svet in moje lastno življenje."
Andreja, direktorica
Program Učinkovito vodenje:
"Pri sebi najbolj opažam večjo umirjenost, manj zaletavosti. Večkrat zadiham in si vzamem čas za odgovor. V tem primeru so izjema osebe, za katere intuitivno vem, da niso to, za kar se izdajajo (na tem področju vidim še veliko priložnost za svoje izboljšanje in razvoj). Res je, moja intuicija je tudi bistveno bolj izostrena in sem večkrat v dilemi - ji prisluhniti ali iti preko sebe? V nekaj primerih se je izkazalo, da zadnja možnost ni dobra izbira."

Program Mladi vodja:
"Zagotovo trdim, da je individualni izobraževalni program Mladi vodja učiteljice Manice Bohar, biblija »Kako postati dober vodja«.

Ko sem pred dobrim letom dobila priložnost postati vodja sem živela z mislijo, da mi bo šlo, saj sem rojen vodja. Poleg nove funkcije, sem na srečo, dobila tudi možnost vključitve v omenjeni izobraževalni program. Na izobraževanju sem želela moje vodstvene sposobnosti samo »zloščiti«. A v določenih situacijah sem med izobraževanjanjem spoznavala, da vodenje ni tako preprosto ter da naredim kakšno napako nehote in celo nevede.

Na vsakem srečanju sem se skozi vprašanja, zanimanja, razmišljanja in tudi pomisleke, učila vsega, kar mi je pomagalo, da postanem boljša in razvijam lasten slog vodenja. Danes stvari in dejanja vidim in dojemam drugače, bolje razumem in kar je najpomembnejše, vsakdan se sem pripravljena učiti."

 Mojca, mlada vodja

Program Vodenje z energijo in zgledom:
"Vodje smo svojim sodelavcem v marsičem za zgled. Če smo sami brez energije in pozitivne naravnanosti tudi od sodelavcev ne moremo pričakovati, da bodo prekipevali od energije in širili dobro voljo. Zato je priporočljivo najprej pomesti pred lastnim pragom.
Vse prepogosto s časom in življenjsko energijo razmetavamo, kot da bi bila na voljo v neomejenih količinah, pa se motimo. Naš čas in življenjska energija sta omejena, zato je prav, da se posvetimo najpomembnejšim stvarem – tistim, ki so usklajene z našimi vrednotami in poslanstvom.
Tehnike in metode izkustvenega učenja, ki jih Manica uporablja pri svojem delu, pomagajo udeležencem delavnic, da se znebijo togosti in ujetosti v stare, neučinkovite miselne in komunikacijske vzorce. Pred nami se odpre popolnoma nova slika.
Delavnico priporočam vsem, ki želijo razviti svoje sposobnosti dela z in skozi druge in izboljšati sposobnost »potegniti« najboljše iz sodelavcev, vsem, ki želijo povečati učinkovitost pri delu z usmerjanjem na pomembne stvari in vsem, ki se želijo naučiti, kako se v konfliktnih situacijah osredotočiti na tisto, na kar lahko sami vplivajo.
Vsekakor priporočam vsem, ki trdijo, da nimajo časa."

Darija Brečevič, Head Global Talent Management & Organizational Development at Sandoz
Program Obvladovanje stresa na delovnem mestu:
"Hvaležna sem svoji vodji, da mi je omogočila izkušnjo tega izobraževanja in energijske revitalizacije, ki mi je nedvomno pomagala v kritičnem obdobju. Veliko sem odnesla, spomnim se tvojih nasvetov in najinih pogovorov. Hvala ti Manica!"
Natalija
Program Obnova moči:
"Program je izveden kakovostno. Individualna obravnava mi je pomagala hitreje definirati razloge, zakaj mi je zmanjkalo energije in volje pri realizaciji določenih nalog, zakaj sem »pregorela«, kaj narediti, da bi se temu v prihodnje izognila in kako premagati krizo. Razgovor, vaje in energijska revitalizacija so mi uspešno pomagali prebroditi težko obdobje."
Malgorzata

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se