Razvoj kadrov


Kaj je individualno izobraževanje za Razvoj kadrov?


Osnova individualnega izobraževanja je izkustveno učenje.
Izobraževanje poteka skozi odkrit pogovor, v sproščenem vzdušju,
kjer lahko udeleženec/ka odprto izrazi svoja razmišljanja, pomisleke, vprašanja in zanimanja.
Glede na prepozane potrebe, udeležencu/ki nato prenesem uporabno znanje, ki ponuja odgovore na prepoznane potrebe ter konkretna vprašanja in dileme, s katerimi se le-ta sooča pri svojem delu in v življenju. Pogosto gre za preprosto življenjsko znanje, ki ga ima posameznik že v sebi. Vendar pa je zaradi hitrega ritma življenja izgubil stik z njim. Ali pa je znanje zapisano v možganih in ga posameznik pozna teoretično, potrebno pa ga je še osvojiti in pooosebiti.

Udeleženec/ka je obravnavan/a s popolnoma individualnim pristopom in predvsem celostno, v okviru vseh svojih vlog, ki jih v življenju opravlja. Poudarek je na razvoju prepozanih potencialov in pridobivanju praktičnega znanja, ki udeležencu/ki pomaga povečati učinkovitost in zadovoljstvo pri delu, pa tudi v življenju ter nadgraditi poslovne medosebne odnose do te mere, da lahko doseže še večje uspehe. 

Znanje pa je le del procesa uvajanja sprememb v delo in življenje. Če želimo doseči napredek, potrebujemo tudi voljo in notranjo moč za uvajanje sprememb. V ta namen imamo sem razvila celostne inovativne programe za razvoj kadrov. V njih kombiniram različne metode dela in učenja, ki povečajo učinkovitost uvajanja sprememb.

Komu je namenjeno izobraževanje?


Individulano izobraževanje za razvoj kadrov je nemenjeno ključnim kadrom - vsem znanja in razvoja svojih potencialov željnih posameznikov, zaposlenih na različnih področjih in nivojih. Vsem, ki so podjetju pomembni in za katere si v podjetju želijo, da dobro, učinovito in zadovoljno opravljajo svoje delo. Ne da bi se pri tem izčpali. 

Programi so zelo primerni tako za mlade v poslovnem svetu, ki svojo poslovno pot še gradijo, kot tudi za poslovno izkušene posameznike, ki se zavedajo, da so edina stalnica v poslovnem svetu spremembe in dandanes so to predsvem spremembe ljudi in njihovih mehkih veščin. Programi so namenjeni vsem tistim, ki želijo spremembe v poslovnem okolju soustvarjati in jih ne le opazovati ter se jim prilagajati. 

Posebej Programi za dobro počuje ključnih kadrov so zelo primerni tudi za zelo obremenjene kadre, ki potrebujejo znanje kako ravnati v stresnih situacijah, razporejati svoj čas, moči in življenjsko energijo, ob tem pa tudi prenovo svojih notranjih moči, da bi lahko dosegli še več, z manj napora. 

Zakaj individulano izobraževanje za Razvoj kadrov?


Danes vedno več podjetij odkriva, da je ključ za doseganje večje storilnosti in inovativnih izdelkov skriva predvsem v investiranju v razvoj njihovih zaposlenih. Usposobljeni, kreativni, motivirani in nenazadnje fit kadri, s svojimi zmožnostmi, sposobnostmi, znanjem in ustvarjalnostjo bistveno prispevajo k poslovni odličnosti podjetja. Večina podjetij se odloča ta znanja poiskati v obliki predavanj ali delavnic v skupini, kjer predavatelji slušateljem poskušamo predstaviti, kakšne so potrebne spremembe in kako se jih doseže.

Razumevanje znanja, še bolj pa poosebljanje novih znanj in njihova dejanska uporaba v praksi pa je pri vsakem posamezniku drugačna. Brez posamezniku prilagojenega znanja in usmeritev, se nova znanja hitro porazgubijo in spremembe se dogajajo počasi ali pa sploh ne. V ta namen sem razvila inovativen produkt Razvoj kadrov, ki individulano izobraževanje, ki je bilo v preteklosti rezerervirano za top management, seli na vse nivoje zaposlenih.


Trajanje izobraževanja


Izobraževanje je lahko v obliki posameznega obiska, ki traja običajno 1,5 do 2,5 uri.
Običajno pa po meri posameznika oblikujemo nekajmesečni program izobraževanja z jasno zastavljenimi cilji in vsebinami, ki so prilagojeni potrebam udeleženca/ke izobraževanja ter v primeru, da je naročnik podjetje, tudi ciljem podjetja.

Izkušnja udeleženke


"Na goro se hodi, dokler se ne pride na vrh, pravi rek.
Manca mi je v skozi programe razvoja potencialov pogosto pokazala pravo pot do osvojitve vrha gore. Narisala mi je "markacije", ki so me usmerjale ter mi dajale prepotrebno samozavest in energijo, da sem ostala ma pravi poti. Le ta je bila občasno bolj strma in posledično težja, kot bi si jo izbrala sama, vendar je bila ciljna točka dosežena hitreje, pri tem pa sem pridobila ogromno znanja in zaupanja v lastne sposobnosti.
V treh letih skupnega dela lahko rečem, da se Mančine usmeritve včasih na prvi pogled morda zdijo težke, oziroma zahtevajo veliko dela na sebi, vendar so neprecenljive in se vedno obrestujejo ter posledično rezultirajo tako v poslovnih, kot tudi osebnih rezultatih."
Maja
Preberite več mnenj udeležencev>

Oddajte povpraševanje ali se dogovorite za osebni razgovor in predsatvitev.

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se