Prenos znanja v prakso

  

Znanje je le del procesa uvajanja sprememb v življenje in delo.
Če želimo doseči napredek, hkrati potrebujemo tudi notranjo moč in voljo za spremembe. V programih za Razvoj kadrov udeležencu/ki pomagamo tako z znanjem kot tudi z obnovitvijo notranjih moči.

Metode dela


Za dosego zastavljenih ciljev programov za Razvoj kadrov se poslužujem različnih tehnik in metod, ki jih kombiniram glede na prepoznane potrebe:
  • Individualna izobraževanja, ki potekajo skozi odkrit pogovor, v sproščenem vzdušju, kjer lahko udeleženec/ka odprto izrazi svoja razmišljanja, pomisleke, vprašanja in zanimanja in se uči iz lastnih izkušenj in na svojih primerih.
  • Energijska Revitalizacija – intuitivna energijska masaža za notranjo sprostitev in prenovo telesa, uma in duha, ki pomaga dvigniti notranjo moč posameznika in poosebiti pridobljeno znanje.
  • Individualno prilagojene vaje za trening notranje naravnanosti in skrb za svoje dobro počutje, ki se izvajajo ob hoji v naravi - posameznika naučim, da zna sam poskrbeti za svoje dobro počutje in obnoviti svoje moči.

Pomen notranje moči pri uvajanju sprememb


S pomanjakanjem notranje moči se nam poruši zaupanje vase, slabše čutimo sebe in druge, zmanjša se nam sposobnost odzivanja ne nepričakovane situacije, občutno in nerealno se povečajo čustveni odzivi (skrbi, strah, jeza, žalost).
Navzven se pomanjkanje notranje moči najbolj kaže kot izčrpanost, manjša učinkovitost in kreativnost, nezadovoljstvo z delom, ki smo ga sicer radi opravljali, povečana razdražljivost, slabši medosebni odnosi, tako osebni kot poslovni. Pojavijo se lahko motnje spanja in simptomi različnih bolezni.

V programih za Razvoj kadrov je tako, v podporo udeležencu/ki, dodana inovativna tehnika obnove notranje moči, ki poteka s pomočjo individualno prilagojene energijske masaže in sem jo poimenovala Energijska Revitalizacija. To je tehnika vodene prenove telesnih moči, pravilnega dihanja, umirjanja uma in misli ter sprostitve globokih notranjih napetosti, ki se naberejo v stresnih trenutkih življenja. Pomaga posamezniku pri čutenju samega sebe, iskanju ovir za napredek in kar je najpomembneje, pri njihovi odpravi.

Ta metoda preizkušeno zelo učinkovito pomaga udeležencu/ki tudi, da lažje in hitreje prenese na novo pridobljeno znanje v svoje delo in življenje ter hitreje opusti navade, ki ga ovirajo na opti do svojih ciljev.

Pomen sodelovanja udeleženca pri uvajanju sprememb


Za dosego dejanskih sprememb je potrebna tudi želja in aktivno sodelovanje udeleženca/ke, tako med samim izobraževanjem, kot tudi pri vajah doma in med delom. Njegova volja do uvajanja znanja in sprememb bo namreč zelo pomembna za doseganje dobrih rezultatov. Zato je predvideno, da naj se udeleženec/ka prostovoljno in najbolje samoiniciativno odloči za izobraževanje.

Oddajte povpraševanje

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se