Energijska Revitalizacija


 

Razvoj kadrov


 

Izobraževanja


   
Inovativna in izjemno učinkovita metoda prenove energije in notranje moči posameznika. Intuitivna energijska masaža s popolnoma osebnim pristopom za vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha. Prilagojena počutju, zdravju in ciljem vsakega udeleženca. Pomaga odpraviti simptome stresa in preobremenjenosti.
V kombinaciji z izobraževanji izboljša prenos novih znanj v življenje in delo.
  Individualno izobraževanje za razvoj potencialov. Zasnovano na lastnih inovativnih metodah izkustvenega učenja in obnove moči posameznika, ki sovpada z najsodobnejšimi trendi upravljanja s kadri. Način izobraževanja z osebnim pristopom, ki je bilo dolga leta rezervirano le za vodilne kadre podjetja, selim na vse nivoje in jih približujem tudi mladim talentom in vodjem.
Spodbuja poslovni in osebni razvoj.
  Predavanja in delavnice za skupine in time.
Za podjetja, organizacije, razvojne agencije, šole, kot tudi za odprte skupine.
Ključne mehke veščine - sodobno znanje za poslovni uspeh: poslovni medosebni odnosi, vodenje, napredne veščine komunikacije, notranja motivacija, ravnanje z življenjsko energijo, obvadovanje stresa, izzivi sodobnega poslovnega okolja, vodenje od znotraj navzven.
Preberi več >   Preberi več >   Preberi več >Mnenja strank


Vodje smo svojim sodelavcem v marsičem za zgled. Če smo sami brez energije in pozitivne naravnanosti tudi od sodelavcev ne moremo pričakovati, da bodo prekipevali od energije in širili dobro voljo. Zato je priporočljivo najprej pomesti pred lastnim pragom.
Vse prepogosto s časom in življenjsko energijo razmetavamo, kot da bi bila na voljo v neomejenih količinah, pa se motimo. Naš čas in življenjska energija sta omejena, zato je prav, da se posvetimo najpomembnejšim stvarem – tistim, ki so usklajene z našimi vrednotami in poslanstvom.
Tehnike in metode izkustvenega učenja, ki jih Manica uporablja pri svojem delu, pomagajo udeležencem delavnic, da se znebijo togosti in ujetosti v stare, neučinkovite miselne in komunikacijske vzorce. Pred nami se odpre popolnoma nova slika.
Delavnico priporočam vsem, ki želijo razviti svoje sposobnosti dela z in skozi druge in izboljšati sposobnost »potegniti« najboljše iz sodelavcev, vsem, ki želijo povečati učinkovitost pri delu z usmerjanjem na pomembne stvari in vsem, ki se želijo naučiti, kako se v konfliktnih situacijah osredotočiti na tisto, na kar lahko sami vplivajo.
Vsekakor priporočam vsem, ki trdijo, da nimajo časa.

Darija Brečevič, Head Global Talent Management & Organizational Development at Sandoz


Life’s realities get us to be out of balance and often result in ‘bad’ stress. I emphasize ‘bad’ stress because I do believe in ‘positive stress’. The real problem is that stress is a slow build-up, too slow to recognize until finally we struggle with lower energy (not a symptom of getting older :-)).
I found energy treatments a great way to invest in a change; a start to reverse the effects of stress and win back senses (smell, hearing, concentration etc.). Just like there is no 1 diet miracle to weight loss, energy sessions must be part of a broader commitment to revitalization.
Unfortunately it is only with age that most of us accept the investment in oneself.

general manager
Preberi mnenja ostalih udeležencev>

Zakaj zaupati meni?


- znanje in energija
- lastno razviti inovativni programi
- izkustveno učenje novih znanj
- prenova notranjih moči in energije
- spodbuda k čutenju sebe
- učinkovit način razvoja potencialov
- zelo dobri rezultati
- veliko zadovoljnih udeleženecev
- učim znanja pridobljena skozi osebno izobraževanje na lastnih izkušnjah
- že 10 let se stalno izpopolnjujem
- 8 let izkušenj v predanju znanja
- sem iskrena, sočutna
- z velikim veseljem in predanostjo opravljam svoje delo.
ICF member
SDI 2.0 logotip
Corestrengths
Genos pacticioner
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se